AcasăNewsCristian Preda, pe urmele lui Laszlo Tokes

Cristian Preda, pe urmele lui Laszlo Tokes

Al doilea europarlamentar care risca sa ramana fara ”Steaua Romaniei”

Acuzat, printr-un denunt, de ”defaimarea tarii”, europarlamentarul Cristian Preda a fost chemat sa dea explicatii in fata Consiliului de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei.

Al doilea europarlamentar care risca sa ramana fara Steaua Romaniei

Posesor al acestei medalii, Cristian Preda s-ar putea trezi in situatia de a-i fi retrasa decoratiei, asa cum de altfel a patit si colegul sau in PE Laszlo Tokes. Ba mai mult, este cazul sa ne reamintim ca membrii Consiliului de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei au votat, cu scorul de 5 la 1, si in favoarea retragerii decoratiei altui politician celebru – Kelemen Hunor, dar decizia finala treneaza in acest caz desi propunerea Consiliului a aterizat de multa vreme pe biroul presedintelui Iohannis. Revenind la Cristian Preda, acesta a precizat ca acuzatiile de defaimare vizeaza criticile aduse de el fostelor guverne Grindeanu si Tudose, actualului Cabinet Dancila si celor doi lideri ai coalitiei – Dragnea si Tariceanu. In plus, Preda este acuzat ca a ”neglijat interesul national” defaimand afirmatiile facute de membrii delegatiei PSD din Parlamentul European. Far indoiala, doar o pura coincidenta a facut ca acuzatiile aduse lui Preda sa apara taman in tandem cu lansarea pe piata a unei ”legi a defaimarii” – demers marca Liviu Dragnea.  Un demers cu ajutorul caruia liderul PSD spera sa inchida gura tuturor celor care critica tara. Sau doar guvernarea, conform vechiului principiu: ”cine da in mine, da in fabrici si uzine”.

author avatar
Simona Badulescu
427 afisari

6 COMENTARII

  1. Remarcați totuși că pe doamnele Elna Udrea și Monica Macovei nu le-a decorat Traian Băsescu ? Oare cum ar explica Traian Băsescu o astfel de atitudine din partea sa ? Probabil nici pe doamna Mungiu-Pippidi nu a decorat-o ?

  2. Deci,nea Băse, l-a decorat pe domnul Cristian Diaconescu, care nici nu este vreun Ion Diaconescu, și care a mai beneficiat și de munca doamnei Elena Udrea și a ajuns europarlamentar la Bruxelles, după aceea manifestându-și și nerecunoștința , probabil și datorită suspendării din PDL la solicitarea doamnei Elena Udrea ?

  3. Deci, cum ați comenta totuși „aspectul” că, doamna Elena Udrea l-a sancționat pe domnul Cristian Diaconescu, chiar de mai multe ori ?

  4. Corectură,
    Deci, nea Băse, l-a decorat pe domnul Cristian Preda, care nici nu e vreun Ion Diaconescu, (…), etc. ?

  5. Doamna Elena Udrea l-a sancționat totuși pe domnul Cristian Preda ?
    O altă corectură ?

  6. Deci, domnul Cristian Preda nu este domnul Cristian Diaconescu, deși ambii fuseră , pe lângă doamna Elena Udrea, doamna Elena Udrea fiind „în aceste vremuri”, după cum se spune, prin Costa Rica ?Parc domnuk Cristian Diaconescu nu a fost sancționat de doamna Elena Udrea, dumneaiei doar preluând o funcție deținută de domnul Cristian Diaconescu la partid ? Vă amintiți totuși de câte ori l-a sancționat doamna Elena Udrea pe domnul Cristian Preda ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger