AcasăNewsCristian Preda incurajeaza USL-ul sa lucreze pentru PDL

Cristian Preda incurajeaza USL-ul sa lucreze pentru PDL

Cristian Preda

Europarlamentarul PDL indeamna USL sa declanseze cat mai repede suspendarea presedintelui Basescu si promite in schimb vesnica recunostinta.

Cristian Preda ia peste picior USL-ul, invitandu-l sa incerce sa-l suspende pe Traian Basescu, pentru a-i creste cota acestuia

Conform democratului in cauza, demararea suspendarii i-ar favoriza de doua ori pe pedelisti. O data pentru ca nu exista temei constitutional si „lumea va intelege acest lucru”, iar a doua oara pentru ca, astfel, USL „nu mai are timp sa faca o opozitie mai serioasa”. De unde si concluzia trasa de Preda: „PDL si Traian Basescu vor avea de castigat”.

“Asa ca eu ii incurajez pe liderii Opozitiei sa porneasca procedura, le vom fi recunoscatori”, conchide cinic democrat-liberalul. Ca ceva nu este in regula a priceput si USL-ul, care se fereste sa avanseze vreo data de finalizare a cererii de suspendare.

author avatar
Simona Badulescu
137 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este foarte grav ce se intampla cu bugetarii! Voiculescu atrage atentia: In mod evident, Ordonanta Guvernului care amana plata drepturilor salariale pana in 2016 este neconstitutionala. Termenul este excesiv si lipseste de continut deciziile instantelor judecatoresti. De altfel,Curtea Europeana a Drepturilor…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger