AcasăNewsCristian Preda il ataca pe Boc de la microfonul dusmanilor

Cristian Preda il ataca pe Boc de la microfonul dusmanilor

Cristian Preda sustine ca PDL are probleme de crestere

Cristian Preda fluiera in biserica partidului, sfatuindu-l pe premier sa plece. Culmea, din studioul Antenei 3, post TV specializat in tavalirea actualei puteri.

Cristian Preda opinteste sa-l convinga pe Emil Boc sa-si ia alt job

Nici macar vacanta nu l-a convins pe fostul consilier prezidential, europarlamentar PDL in prezent, sa se uite cu ochi mai buni la premierul Emil Boc, seful sau de partid printre altele. Pe care, nu de mult, Preda il sfatuia “sa-si gaseasca alt job”, si sa lase astfel Guvernul sa-si recapete credibilitatea. Intrebat daca isi mentine parerea, Preda a raspuns cu un “da” hotarat: „Nu mi-a dovedit (Boc – n.r.) ca ar fi capabil sa sporeasca increderea publicului in aceasta guvernare, din pacate. Asta e situatia”. Dupa ce l-a contestat ca premier, Preda a demonstrat ca nu da mai multi bani nici pe presedintele de partid Emil Boc, din moment ce nu tine cont de boicotarea Antenelor (decizie luata de conducerea PDL). “Daca ma pot exprima intr-o emisiune, vin (…) Decizia asta din PDL nici nu a fost discutata. Se si spune frecvent, e un leitmotiv in discutiile din interiorul partidului, <<cei 3 D>>: dezbatere, decizie, disciplina; deci esti disciplinat dupa ce se ia o decizie, dar care e bazata pe dezbatere. Asta nu a fost bazata pe dezbatere. Cred ca trebuie sa ramanem liberi ca oameni politici”, si-a explicat Preda prezenta la Antena 3.

Boc, necunoscuta remanierii din toamna

Cunoscut pentru dusurile reci administrate premierului si colegilor de partid, Cristian Preda este considerat si un “ecou al Cotroceniului”. De aceea, aplecarea asupra viitorului lui Boc acum, in apropierea toamnei, ar putea marca readucerea remanierii guvernamentale la viata. In mod cert, o remaniere se va manifesta plenar in toamna, cel mai probabil odata cu infiintarea ministerului responsabil cu fondurile europene. Ce nu se stie este daca operatiunea il vizeaza sau nu si pe Boc. Daca da, niciun imbold nu este inutil, stiut fiind ca, fara acordul lui, consemnat intr-o demisie, nimeni nu-l poate clinti de la palatul Victoria. Asadar, Preda ar putea avea si rolul de picatura chinezeasca.

 

 

author avatar
Simona Badulescu
295 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta face parte din categoria prostilot de bubuie cu studii, de care trebuie sa stii bine ce masuri de fereala sa iei, caci altfel cazi in capcana lor.Rama asta portocalie executa ordinele lui base si o face bine, dupa care se da si mare, ca el este contra guvernarii apocaliptice a lui base+boc, dar pe la spate le da la amandoi limbi curate si fara ezitari.Fugi mai anticristi la stapanul tau si fa-i o noua spalare de imagine in zona basaului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger