AcasăNewsCristian Preda il ataca pe Antonescu: ”Nu a castigat nimic, niciodata, la...

Cristian Preda il ataca pe Antonescu: ”Nu a castigat nimic, niciodata, la urne”

stirile-zilei.ro

Intr-o postare recenta pe blog, europarlamentarul pedelist Cristian Preda il ataca pe liderul liberal Crin Antonescu, despre care scrie ca nu a castigat nimic, niciodata la urne si ca nu stie nimic altceva decat sa-l critice pe seful statului.

stirile-zilei.ro

”Fara alianta cu Traian Basescu, penelistii nu ar fi ajuns la putere în 2004. Acesta fapt nu e nici de dreapta, nici de stanga, nici liberal, nici socialist. E doar un fapt. Singura justificare “ideologica” a PNL din 2007 incoace e critica radicala la adresa presedintelui. Aici e insa o contradictie. Intr-adevar, definindu-si aliatul la stanga si adversarul la dreapta, PNL vrea sa se aseze la centru. Radicalismul e insa o atitudine anti-sistem, nu una centrista. E evident ca lui Crin Antonescu nu ii pasa si ca, dimpotriva, se simte bine in acest discurs populist, care trebuie sa “stearga” din memorie fostii aliati utili stigmatizandu-i”, scrie Cristian Preda pe blog.

Daca urnele nu te duc la putere, ramane tradarea

In opinia europarlamentarului PDL, a  treia afirmatie a lui Crin Antonescu e cea mai banala, fiindca e doar o invitatie la tradare. „PNL nu e singur pe acest drum, fiindca si pesedistii cersesc puterea invitand UDMR sa treaca dintr-o barca intr-alta. Dar Antonescu e intr-o postura aparte, deoarece nu a fost capabil sa castige vreo alegere. El a pierdut in 2008 lupta in colegiul in care a candidat, partidul sau fiind al treilea la ultimul scrutin legislativ; acelasi Antonescu a ratat si intrarea in turul al doilea al prezidentialelor in 2009, dar vrea sa faca guvernul invitand UDMR sa-si tradeze aliatii. Daca urnele nu te duc la putere, ramane tradarea. Nu e nevoie de mai multe comentarii”, scrie Cristian Preda.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger