AcasăNewsCristian Preda ii lasa Primaria Capitalei tot lui Oprescu

Cristian Preda ii lasa Primaria Capitalei tot lui Oprescu

Sorin Oprescu

Europarlamentarul PDL Cristian Preda il contrazice pe colegul Sebastian Lazaroiu: Sorin Oprescu nu are contracandidat la localele din 2012.

In opinian lui Cristian Preda, Sorin Oprescu va castiga relaxat un nou mandat de primar general

Desi Sebastian Lazoroiu i-a transmis lui Sorin Oprescu sa nu se culce pe o ureche pentru ca un Silviu Prigoana sau un Cristian Popescu Piedone i-ar putea sufla primaria de sub nas, pedelistul Cristian Preda isi contrazice colegul, sustinand ca actualul edil este fara de adversar. “Miza lui Oprescu e deocamdata recastigarea Bucurestiului la anul. Regret faptul ca in PDL nu avem inca un candidat care sa ii fie opus. Nu la prezidentiale, ci la Primarie”, a afirmat Preda.

Oprescu, prezidentiabilul PSD

Sorin Oprescu

Daca in ceea ce priveste dubla lui Oprescu la PMB Preda si Lazaroiu nu au aceeasi viziune, cei doi coincid atunci cand sustin ca primarul general ar putea candida la prezidentiale din partea PSD. „Amicul Lazaroiu a afirmat ca Sorin Oprescu se pregateste sa reprezinte PSD la alegerile pentru Cotroceni din 2014. Nu exclud aceasta varianta. PSD a avut mereu un candidat propriu la prezidentiale.

Zvonul candidaturii lui Oprescu e cultivat in ultima vreme cu insistenta, inclusiv in mediile diplomatice de la Bucuresti”, a mai sustinut eurodeputatul PDL, precizand insa ca nu trebuie uitat esecul rasunator inregistrat de Sorin Oprescu la alegerile prezidentiale din 2009, cand a iesit pe locul 6.

Democratii s-au invartit de un candidat

Nici nu a apucat europarlamentarul democrat sa-si exprime bine regretele, ca partidul a si scotocit dupa un candidat redutabil care sa-l faca praf pe primarul general. Surpriza, candidatul nominalizat de prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase fiind chiar Cristian Preda.

„Noi suntem in evaluari. Inteleg ca si domnul Cristian Preda este unul dintre potentialii nostri candidati. Eu cred ca nu se subestimeaza. Eu cel putin cred in potentialul dumnealui”, a conchis Anastase. n

 

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger