AcasăNewsCristian Preda ii cere demisia Elenei Udrea

Cristian Preda ii cere demisia Elenei Udrea

Europarlamentarul PMP Cristian Preda i-a solicitat public Elenei Udrea, liderul Partidului Miscarea Populara, sa-si demisia din cauza rezultatului inregistrat la alegerile prezidentiale de duminica.

Cristian Preda este nemultumit ca Elena Udrea a obtinut doar 5,18% din voturi si s-a clasat pe locul al patrulea. Rezultatul obtinut de Elena Udrea este sub cel obtinut de PMP la alegerile europarlamentare.

„Dezastru e un termen bland pentru scorul Elenei Udrea, care anunta la nominalizare ca va intra in turul al doilea, iar aseara – ca a realizat obiectivul de a fi pe locul al treilea. N-a fost nici macar atat: scorul sau e mai mic decat cel realizat de lista pe care am condus-o la europene in mai. Candidatura celei care visa ca il infrange pe Ponta a izolat PMP si a subrezit autoritatea politica a lui Traian Basescu, silit sa intre intr-un joc cu multi spioni si putina politica. Ii cer, de aceea, Elenei Udrea sa demisioneze urgent de la sefia partidului, pentru a da o sansa integrarii PMP intr-o majoritate de dreapta”, a scris Cristian Preda pe un celebru site de socializare.

Europarlamentarul PMP o ataca dura pe Elena Udrea sustinand ca „credibilitatea ei in fata partidului este, de acum, nula”.

In plus, Cristian Preda sustine ca, in calitate de vicepresedinte PMP pentru afaceri europene, le solicita membrilor si simpatizantilor PMP sa voteze, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, cu Klaus Iohannis, presedintele Partidului National Liberal.

author avatar
Cristi Ionita
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger