AcasăNewsCristian Preda face ordine in gradinita Dreptei

Cristian Preda face ordine in gradinita Dreptei

In loc sa opinteasca la coagularea dreptei, apostolii Mihail Neamtu si Razvan Ungureanu isi pun poalele-n cap si se cearta la usa cortului ARD.

Cristian Preda, responsabil cu cei sapte ani politici de acasa ai pustilor Ungureanu si Neamtu

Tonul l-a dat Mihail Neamtu, care se declara dezamagit de prestatia politica a vedetei Ungureanu, despre care mai nou spune ca a ajuns lider al Partidului Forta Civica printr-un ”simulacru de alegeri”.

Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu nu incap in Alianta Romania Dreapta

”MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreapta”, a decretat Neamtu, foc facut pe reprezentantii PFC dupa ce acestia au cerut  ca Noua Republica (formatiunea lui Neamtu – n.r.) ”sa paraseasca masa negocierilor din Alianta Romania Dreapta, intrucat «discutia trebuie purtata numai intre partide politice»”.

Considerand ca Ungureanu ori nu-si controleaza oamenii, ori este de acord cu demersul, liderul Noii Republici pune artileria grea pe MRU, marea speranta a dreptei dambovitene, pe care il critica pentru ezitarile manifestate la parasirea PNL, pentru cochetarea cu intrarea in PDL si renuntarea la idee atunci cand democratii nu s-au grabit sa si-l faca sef si pentru ”preluarea unui partid din cimitirul formatiunilor politice, miscare discutabila din punct de vedere etic si politic”. Vizibil deranjati de luarea noilor lor parteneri pe aratura politica inainte de vreme, pedelistii s-au impartit in doua: o parte care incearca sa-i convinga pe beligeranti sa puna batista pe tambal (cel putin pana la alegeri) si alta care le spune primilor: ”v-am spus noi ca asa o sa se intimple cu Neamtu si Ungureanu, dar nu ne-ati ascultat!”. Iar portavocea primilor a devenit Cristian Preda, care ii roaga fierbinte pe Neamtu si Ungureanu „sa fie retinuti in declaratii si moderati in decizii”.

author avatar
Simona Badulescu
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger