AcasăNewsCristian Preda: Decizie previzibila, coabitare inevitabila

Cristian Preda: Decizie previzibila, coabitare inevitabila

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anuntat ca decizia CCR era una previzibila, adaugnd ca, in urma hotararii judecatorilo, coabitarea dintre Traian Basescu si Victor Ponta a devenit inevitabila.

Cristian Preda, europarlamnetar PDL, a salutat, marti, decizia magistratilor Curtii Constitutionale (CCR) de a invalida referendumul din 29 iulie, adaugand ca, in urma acestei hotarari, coabitarea a devenit inevitabila.

„Salut decizia CCR. De-acum si pana in 2 decembrie, data la care vor fi organizate alegerile pentru Parlament, trebuie gasite resurse pentru coabitare. Aceasta e inevitabila. Societatea romaneasca are nevoie mai mult decat oricand de moderatie si civilitate”, a scris acesta pe blogul personal.

Democrat liberalul este de parere ca decizia CCR era una previzibila insa, din pacate, a fost amanata pentru doua saptamani.

„Ea era previzibila, dupa ce BEC a comunicat datele referitoare la 29 iulie. E regretabil ca decizia a fost amanata mai bine de doua saptamani. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata…”, a mai scris Cristian Preda.

author avatar
Ionut Zgimbau
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger