AcasăNewsCristian Preda, calul troian din PDL

Cristian Preda, calul troian din PDL

Derogarea ceruta de Cristian Preda, pentru a putea candida la presedintia PDL, nu este pentru el, ci pentru Razvan Ungureanu, suspecteaza pedelistii din tabara Blaga.

Pedelistii il banuiesc pe Cristian Preda ca vrea sa candideze doar pentru a-i face carare la Congres lui Ungureanu

Imediat dupa luarea deciziei de convocare a unui congres extraordinar, Cristian Preda a cerut derogare de vechime, anuntand ca vrea sa candideze pentru sefia partidului. Solicitare avizata, favorabil, pe loc. Iar de precedent se poate folosi orice membru al PDL, chiar daca stagiul lui in partid s-ar numara doar in zile.

Mihai Razvan Ungureanu

Miscarea lui Preda a aprins beculetul in tabara Blaga (si nu numai), pedelistii banuind o strategie de impunere a fostului premier in conducerea PDL.

Vasile Blaga nu poate scapa de Razvan Ungureanu orice ar face

Demers care, spre stupoarea multora, nu este nici pe placul tuturor pedelistilor din tabara Boc. ”Discutam despre o situatie nerealista, pentru ca, in momentul de fata, Mihai Razvan Ungureanu nu este membru al PDL, iar daca noi vorbim despre o Conventie, vorbim despre niste alegeri care au loc in interiorul PDL”, a ripostat, de exemplu, Roberta Anastase, chestionata pe tema. Teodor Stolojan nu crede nici el ca este o strategie buna sa incerci sa-l bagi pe Ungureanu pe gatul PDL: ”Eu l-as vrea in PDL si cred ca poate ajunge lider al formatiunii, dar nu acum. Nu poti avea pretentia de a deveni lider al unui partid, fara ca oamenii din partid sa te cunoasca”. Dincolo de toate suspiciunile si opiniile referitoare la Ungureanu, cert este ca nici convocarea congresului extraordinar nu a ajutat la limpezirea lucrurilor in PDL. Dovada in acest sens este si refuzul lui Vasile Blaga de a preciza daca va candida sau nu pe 30 iunie. Prudenta explicabila dupa infrangerea suferita la congresul din 2011, dar care, in contextul situatiei la zi, poate fi interpretata si ca o tatonare a jocurilor initiate imediat dupa ce s-a decis alegerea unei noi conduceri a PDL.

Elena Udrea nu mai vrea functii politice

Dupa atatea hartuieli politice, Elena Udrea nu exclude o retragere in tabara civila

Democrat-liberala a decis sa faca pasul inapoi. Cel putin asa sustin surse din PDL, care au declarat ca fostul ministru al Dezvoltarii nu-si va depune candidatura pentru nicio functie de conducere in partid. Mai mult, se spune ca Elena Udrea nu va mai candida nici la alegerile parlamentare din toamna. Zvonerii din PDL adauga insa ca democrat-liberala intentioneaza sa ramana activa in zona publica, dar se va dedica de aceasta data unor proiecte care sa nu aiba legatura cu politicul.

PDL nu scapa de blestemul dezertarilor

Senatorii PDL Aurelian Tiberiu Prodan si Tudor Udristoiu au demisionat, ieri, din partid. Primul a taiat-o la PNL, al doilea a ramas afiliat grupului PDL, dar in calitate de senator independent. Amuzant este ca trecerea lui Prodan la PNL i-a incaierat pe doi liberali pur-sange: Raymond Luca si Puiu Hasotti. ”Domnul Prodan nu e binevenit in PNL”, a decretat Luca. ”Eu sunt liderul grupului si domnul senator Prodan este binevenit in PNL”, a tunat Hasotti.

author avatar
Simona Badulescu
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger