AcasăNewsCristian Preda: Antonescu se intalneste in secret cu Ungureanu

Cristian Preda: Antonescu se intalneste in secret cu Ungureanu

Cristian Preda

Cristian Preda da in gat Opozitia, despre care spune ca poarta la suprafata un razboi total cu Puterea, dar in culise negociaza de zor cu adversarii politici.

Cristian Preda da in vileag miscarile facute de USL in culise

Liderii USL poarta „discutii ascunse” cu premierul si cu sefii PDL-ului, sustine europarlamentarul PDL. „Ia intrebati-l pe Crin Antonescu ce discuta cand merge sa se vada cu Razvan Ungureanu sau lideri ai PDL. Aflati, ca sunteti jurnalisti”, a aruncat Cristian Preda bomba.

In context, democrat-liberalul a minimalizat marea greva a USL-ului, reducand-o la nivelul unei simple retorici: „Astea sunt retoricile publice, credeti ca de asta sufera ei? Vor veni in Parlament cand vor fi puse pe agenda lucruri foarte importante”. Problema Opozitiei este ca nu reuseste sa identifice acele lucruri foarte importante despre care vorbeste europarlamentarul pedelist, motiv pentru care ameninta cu o avalansa de motiuni, fara a preciza insa vreo tema.

author avatar
Simona Badulescu
869 afisari

1 COMENTARIU

  1. O jigodie PDL-ista asa cum a fost si cind era mare „dascal” pupincurist basist.Ce sa astepti dela el, mai bine ne-ar spune ceva din biografia „tumultoasa” a mamei sale pe vremea cind aceasta lipsea,plecata fiind „la reciclare”.In rest,se va scrie si de acest neavenit,la fel ca si de ceilalti de teapa sa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger