AcasăNewsCristian Poteras si-a dat demisia

Cristian Poteras si-a dat demisia

Presedintele PDL sector 6, Cristian Poteras, a anuntat, marti, ca va demisiona. Gestul sau este urmat si de Tudorel Calapod, presedintele PDL Navodari.

Dupa Elena Udrea, care a anuntat ca va demisiona de la sefia PDL Bucuresti, un alt nume greu din partid va renunta la functia pe care o detine, Cristian Poteras declarand ca va face acest gest in urma rezultatelor slabe inregistrate la alegerile locale.

„Da, si eu imi voi da demisia. O voi anunta maine, voi face o conferinta de presa maine”, a declarat pentru EVZ, fostul edil al sectorului 6, Cristian Poteras.

Referitor la demisia Elenei Udrea, acesta a spus ca este o demisie de onoare, care il face sa aprecieze „omul Elena Udrea pentru ca a fost cu picioarele pe pamant si nu s-a imbatat cu apa rece”.

Gestul celor doi sefi PDL va fi urmat si la Navodari, Tudorel Calapod, presedintele PDL Navodari, anuntand ca si-a dat demisia, tot din cauza rezultatelor slabe inregistrate la alegeri.

„Decizia mea este un gest de onoare. Din pacate, mesajul nostru electoral nu a fost receptionat in mod corect de cetatenii orasului, fapt ce a fost sanctionat la scrutinul de duminica. Consider ca este necesara o reorganizare a filialei locale democrat-liberale si ii invit pe colegii mei sa refaca acest partid. Esecul suferit ma motiveaza in activitatea mea viitoare. Le multumesc tuturor celor ce au stat alaturi de mine si de PDL!”, a transmis acesta prin intermediul unui comunicat de presa.

author avatar
Ionut Zgimbau
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger