AcasăNewsCristian Popescu Piedone, mesaj din închisoare pentru "orci": "Știu că dansați cu...

Cristian Popescu Piedone, mesaj din închisoare pentru „orci”: „Știu că dansați cu cuțitele la brâu”

piedonePiedone a mai angajat o vedetă la Primăria Sectorului 5, după Oana Zăvoranu

Cristian Popescu Piedone a transmis un mesaj din închisoare, după ce în această săptămână a ajuns după gratii, în urma condamnării în dosarul Colectiv. Primarul Sectorului 5 al Capitalei a fost condamnat la 4 ani de închisoare.

Fostul edil a amenințat, înainte de a fi încarcerat, că va face dezvăluiri de senzație despre lumea politică. Deocamdată, s-a mulțumit să transmită un mesaj acid către cei care se bucură de încarcerarea sa.

Mesaj dur către „orci”

Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor!

Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie!

Vă întreb, orcilor: Chiar credeți că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsă iar mințiți și furați de șleahta voastră!”, a transmis Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

El a mai spus că cetățenii Sectorului 5 nu sunt proști, asa cum i-au numit unii.

I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați greșit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici că voi!”, a mai scris el.

Piedone a transmis un mesaj și pentru susținătorii săi.

author avatar
Andrei Ștefan
507 afisari

5 COMENTARII

  1. Trebuie sa aveti si voi ca primari macar 2 consilieri teribili de destepti. Eu nu zic ca un primar trebuie sa stie si piatra de pe sosea calcata de merțanu lu Guț ma omoara si nu intra Guț, intra primarul la zabrele ca nu a intretinut drumul si semnalizat adaptarea vitezi. Dar acolo sigur bagam la parnaie nu primarul ci adjunctul care semneaza evenimente si concerte, nu bagam pompierul ci seful de pompier de zona si nu bagam artificierul ci seful de eveniment si sala care nu a asigurat cel putin 2 usi de evacuare exit luminoase ca la cinema. Si cam atat nu tre sa tragi in tot ce misca ci elementar.

  2. degeaba face piedonea pe victima . a fost iertat de alte magarii ca s-o ia pe asta , e adevarat nevinovat cu colectiv , dar toti multumiti , procurorii au scapat de doua dosare si piedonea cu banii , ca alt motiv s-o inghita care ar fi ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger