AcasăNewsCristian Diaconescu, propus oficial ministru de Externe!

Cristian Diaconescu, propus oficial ministru de Externe!

Cristian Diaconescu

Premierul Emil Boc l-a propus pe senatorul UNPR Cristian Diaconescu pentru a prelua postul de ministru al Afacerilor Externe, in locul lui Teodor Baconschi.

Cristian Diaconescu

Propunerea a fost transmisa presedintelui Traian Basescu. Decizia premierului confirma informatiile transmise anterior pe surse care au declarat, luni seara, ca senatorul UNPR Cristian Diaconescu este propunerea PDL pentru sefia MAE. De altfel, in Parlament, inca de la anuntul facut de premier privind revocarea lui Teodor Baconschi, multi parlamentari PDL vorbeau despre posibila inlocuire a acestuia cu Cristian Diaconescu.

Unii parlamentari PDL apreciau ca partidul nu ar avea pe altcineva care sa preia conducerea MAE. Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a fost revocat din functie, luni, de catre premierul Emil Boc, motivul invocat fiind afirmatiile acestuia la adresa protestatarilor. La momentul anuntului facut de Emil Boc in plenul Parlamentului, Teodor Baconschi se afla la Bruxelles chiar in Consiliul Afaceri Externe.

author avatar
Ciprian Purice
1.280 afisari

3 COMENTARII

  1. Inca o lovitura data PD-L ului. Au mai pierdut un minister in detrimentul acestei gasti de cartier numita UNPR. Oare pentru citeva zile cit mai are acest guvern mai era nevoie de ministru de externe?
    Pacat de inteligenta si prestanta acestui om.

  2. Ce lingau nenorocit! Numirea sa este ilegala fara avizul Parlamentului!Este lovita de nulitate! Si mai este si specialist in drept!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger