AcasăNewsCristian Diaconescu: Presedintele Basescu a semnat pentru candidatura mea

Cristian Diaconescu: Presedintele Basescu a semnat pentru candidatura mea

Presedintele Basescu a semnat la prima pozitie pe lista de sustinatori ai candidaturii lui Cristian Diaconescu in alegerile prezidentiale, a declarat, luni, prezidentiabilul PMP.

„Am avut o discutie cu presedintele, de rutina. Am vorbit despre probleme de politica interna, de politica externa, in special despre criza din Ucraina. I-am solicitat sa-mi faca onoarea de a semna primul pe lista mea de sustinatori pentru candidatura in alegerile prezidentiale. A facut-o, cu toate datele de rigoare, care trebuie consemnate”, a declarat Cristian Diaconescu, candidatul PMP pentru alegerile prezidentiale, citat de realitatea.net.

Dosarul de candidatura pentru functia de presedinte trebuie sa contina cel putin 200.000 de semnaturi de sustinere a candidatului. Afara de asta, la Biroul Electoral Central mai trebuie depusa si declaratia de acceptare a candidaturii, declaratia de avere, declaratia de interese, o declaratie pe propria raspundere a candidatului in sensul ca a avut sau nu calitatea de lucrator al Securitatii sau de colaborator al acesteia.

Fost titular al portofoliilor Externelor si Justitiei, Diaconescu a fost sef al Administratiei Prezidentiale in timpul actualului mandat al presedintelui Traian Basescu.

author avatar
Alina Costache
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger