AcasăNewsCristian Diaconescu: "Politicienii ar trebui sa vorbeasca despre justitie fara sa se...

Cristian Diaconescu: „Politicienii ar trebui sa vorbeasca despre justitie fara sa se albeasca la fata”

Cristian Diaconescu, presedintele Fundatiei Miscarea Populara, a fost prezent, duminica, la Congresul Partidului Miscarea Populara.

Fostul ministru de Justitie si de Externe nu a ezitat sa laude prezenta lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, la Congresul Partidului Miscarea Populara.

In plus, Diaconescu l-a asigurat de intregul sau sprijin pe Eugen Tomac, favoritul la preluarea sefiei PMP, dupa ce Elena Udrea s-a autosuspendat.

Nu in ultimul rand, Cristian Diaconescu le-a transmis membrilor PMP ca „trebuie sa fiti capabili sa vorbiti despre justitie fara sa va albiti la fata. Fiti acei politicieni altfel. Pentru ca politicienii, in general, ar trebui sa vorbeasca despre justitie fara sa se albeasca la fata”.

In plus, fostul ministru de Justitie si de Externe le-a transmis membrilor PMP ca „Romania are nevoie de o altfel de politica. Este nevoie de un partid politic care sa-si asume responsabilitati. Dumneavoastra, fiind un partid nou, aveti sansa de a incepe acest lucru. O noua politica in Romania inseamna demnitate, inseamna adevar. Daca doriti sa aveti o sansa, daca doriti sa va voteze oamenii, trebuie sa fiti dumneavoastra insisi. Nu copiati modelul altora”.

author avatar
Cristi Ionita
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger