AcasăNewsCristian Diaconescu: Ministerul de Externe este mai preocupat de promovarea USL decat...

Cristian Diaconescu: Ministerul de Externe este mai preocupat de promovarea USL decat de cea a Romaniei

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu il ataca dur pe actualul sef de la Externe, declarand despre acesta ca este mai interesat de reabilitarea imaginii USL decat de situatia Romaniei in cadrul UE.

Cristian Diaconescu, fost ministru de externe l-a acuzat, duminica, pe actualul demnitar de la minister, Andrei Marga, ca este mai preocupat de modul in care romanii privesc USL-ul decat de situtia Romaniei in Uniunea Europeana.

”Din pacate, in acest moment, Ministerul de Externe este mult mai preocupat de promovarea pozitiei USL decat de cea a Romaniei, s-au trimis instructiuni specifice oficiilor diplomatice, multi dintre diplomatii de cariera au fost amenintati in sensul de a face imposibilul pentru a demonstra ceea ce este, dupa opinia mea, imposibil de demonstrat” a spus Cristian Diaconescu, citat de b1.ro.

Acesta a accentuat ca, in acest moment,  pe plan extern situatia tarii este una ingrata, existand posibilitatea ca Romania sa fie sanctionata de catre UE, afectandu-i astfel, in principal, pe romanii care muncesc in strainatate.

author avatar
Ionut Zgimbau
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger