AcasăNewsCristian Diaconescu, fluierat din tribune de Paleologu

Cristian Diaconescu, fluierat din tribune de Paleologu

Emil Boc a propus, presedintele Traian Basescu a acceptat, Cristian Diaconescu a fost numit ministru de Externe. Sustinuta de mai toata Coalitia, nominalizarea a fost contestata insa in interiorul PDL.

Cristian Diaconescu este noul ministru de Externe

Faptul ca partidul a cedat mult prea usor un nou portofoliu UNPR-ului nu le-a picat prea bine democrat-liberalilor. Mai mult, argumentul ca formatiunea nu are un cadru de nadejde care sa-l inlocuiasca pe Teodor Baconschi i-a iritat si mai tare pe pedelisti. Chiar si asa, Cristian Diaconescu a primit unda verde atat de la premier cat si de la seful statului, depunand juramantul in aceasi zi in care a fost nominalizat.

Theodor Paleologu este nemultumit ca PDL a cedat mult prea usor in fata UNPR

Daca majoritatea democrat-liberalilor au preferat sa-si exprime nemultumirile in spatele usilor inchise, vicepresedintele PDL Theodor Paleologu si-a facut publica dezamagirea. „Pe mine premierul nu m-a consultat, iar eu nu imi dau cu parerea neintrebat. Am doar o intrebare: promovarea UNPR e singurul nostru raspuns la ce se intampla in strada?”, a declarat Paleologu, vizibil iritat de numirea lui Diaconescu la sefia MAE.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
710 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger