AcasăNewsCristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale!

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale!

Elena Udrea a anuntat, sambata, ca a fost ales candidatul PMP la alegerile prezidentiale din toamna. Cristian Diaconescu este cel propus, la consultari participand si presedintele Traian Basescu.

„Discutia a avut loc saptamana aceasta. La consultari a participat si presedintele Traian Basescu”, a spus Elena Udrea.

Udrea a precizat, in fata delegatilor la Congres, ca primul anunt pe care doreste sa-l faca in calitate de presedinte al PMP este numele candidatului la alegerile prezidentiale, respectiv Cristian Diaconescu.

„Este o onoare pe care mi-o faceti, accept candidatura cu sprijinul si cu munca tuturor. Respectul pentru tara, pentru demnitate, lege si ordine pentru toata lumea, egalitatea de sanse, drepturile fiecaruia de a fi liber in tara lui reprezinta liniile solemne fata de care ma angajez in fata dumneavoastra. Orice presedinte al Romaniei trebuie sa se gandeasca la intregirea neamului romanesc, Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”, a spus Cristian Diaconescu.

„Cel mai bine pentru Romania este sa nu castige candidatul PSD. Eu sunt de acord sa-l sustina si PDL si PNL, de ce nu? Dar deocamdata discutam de sustinerea PMP. Nu discutam de niciun tandem legat de premier, doar anuntam cine va candida la prezidentiale”, a completat Elena Udrea.

Foto: cotidianul.ro

author avatar
Alina Costache
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger