AcasăNewsCristian Cioaca vrea sa fie eliberat. Protectia Copilului din Arges s-a autosesizat...

Cristian Cioaca vrea sa fie eliberat. Protectia Copilului din Arges s-a autosesizat dupa arestarea politistului

(foto: captura B1)

La nici 24 de ore de cand a fost arestat, Cioaca cere sa fie eliberat. Avocata sa a depus joi o cerere de revocare a arestarii preventive, la Tribunalul Bucuresti, si urmeaza sa fie analizata de judecatori pe data de 10 decembrie.

(foto: captura B1)

Presupusul criminal al Elodiei a fost incarcerat miercuri, dupa ce Curtea de Apel a decis arestarea lui pentru o perioada de 29 de zile. Politistul este acuzat ca in 2007 si-ar fi omorat si transat sotiei, pe avocata Elodia Ghinescu.

Tot in acelasi dosar, dupa arestarea preventiva a politistului, Protectia Copilului din Arges s-a autosesizat in privinta baietelului de 7 ani al Elodiei, aflat in custodia tatalui sau, Cristian Cioaca. Institutia trebuie sa reevalueze situatia copilului si sa ia o masura de protectie speciala, daca va fi cazul.

„Am fost informati de catre Curtea de Apel Bucuresti, biroul executari penale cu privire la arestarea preventiva a domnului Cioaca si implicit existenta in intretinerea acestuia a unui copil. Prin urmare, la nivelul institutiei noastre se va constitui o echipa pluridisciplinara care sa procedeze la evaluarea situatiei sociofamiliale a copilului și pentru a se constata daca se impune luarea unei masuri de protectie speciala cu privire la acesta”, a declarat inspectorul DGASPC Arges, Iuliana Matei.

In urma cu 5 ani, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov a solicitat institutiei din Arges o evaluare similara, trecuta atunci cu bine de membrii familiei politistului. Ramane de vazut acum daca copilul Elodiei va mai ramane in custodia lui Cristian Cioaca.

author avatar
Alina Costache
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger