AcasăNewsCristian Cioacă și-a dat în judecată propriul fiul. Mișcare surprinzătoare din închisoare

Cristian Cioacă și-a dat în judecată propriul fiul. Mișcare surprinzătoare din închisoare

cristian cioacăCristian Cioacă și-a dat în judecată propriul fiul. Mișcare surprinzătoare din închisoare

Fostul polițist Cristian Cioacă face o mișcare surprinzătoare din spatele gratiilor, la 8 ani după ce a fost condamnat definitiv pentru omor. Individul l-a dat în judecată pe fiul său, Patrick, de 17 ani.

Cristian Cioacă a depus la Curtea de Apel Brașov o contestație în anulare pentru „alterarea integrității datelor informatice”, în legătură la un dosar început în 2011 și finalizat 3 ani mai târziu cu o condamnare la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru fostul polițist.

Tată și fiu, confruntare în instanță pe 2 noiembrie

Mai exact, Cioacă a fost pedepsit pentru că a accesat ilegal contul de e-mail al Elodiei, de unde a extras fotografii și schimburi de mesaje între soția lui și presupusul amant al acesteia.

Cristian Cioacă a reușit să intre în posesia materialelor compromițătoare cu ajutorul unui hacker, Marin Adrian Nițu, cu care s-a împrietenit după ce acesta a intrat în direct la OTV. Nițu a fost condamnat, alături de Cioacă, iar acum, soțul Elodiei l-a chemat și pe el în proces.

Nu în ultimul rând, parte din proces este și Constantin Robert Ghinescu, fratele Elodiei, în calitate de curator al minorului Patrick Matei Cioacă. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 2 noiembrie 2022.

Prezența fiului Elodiei în procesul intentat de Cristian Cioacă este una mai degrabă formală. Acesta este urmașul Elodiei Ghinescu, ”partea vătămată” din dosarul pentru care bărbatul a fost condamnat. Cel mai probabil, acesta nici măcar nu va fi citat. Soluția poate fi dată de judecători încă din camera de consiliu.

author avatar
Andreea Vlad
784 afisari

3 COMENTARII

  1. „Soluția poate fi dată de judecători încă din camera de consiliu”
    ii va lipsi contactul cu Crina Radu, avocata lu Elodia
    (contactul social)

  2. & Într-o societate acccentuat polarizată, care își propune și combaterea extremismelor, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger