AcasăNewsCristian Cioaca ramane in arest

Cristian Cioaca ramane in arest

Fostul politist Cristian Cioaca ramane in arest, dupa ce magistratii pitesteni i-au respins, marti, apelul.

Curtea de Apel Pitesti, unde s-a judecat apelul depus de catre apararea lui Cioaca, fata de masura de arestare preventiva, in procesul in care este acuzat de uciderea avocatei Elodia Ghinescu, a respins apelul inaintat de catre sotul avocatei disparute fara urma in urma cu peste sase ani. Cei trei magistrati pitesteni au hotarat, asadar, ca fostul politist sa ramana in arest. Urmatorul termen al procesului va avea loc pe 11 februarie.

„Este o decizie la care ma asteptam. Trebuia mentinuta starea de arest (…) Apreciez ca este o pozitie corecta si legala mentinerea starii de arest”, a comentat decizia, intr-o interventie telefonica la Romania Tv, avocata familiei Ghinescu.

Cristian Cioaca a solicitat instantei punerea in libertate, pe motiv ca nu ar exista probe care sa sustina faptul ca ar fi comis faptele pentru care a fost condamnat de instanta de fond la 22 de ani de inchisoare. Fostul politist, aflat in arest preventiv inca din decembrie 2012, este acuzat ca si-ar fi omorat sotia, pe avocata Elodia Ghinescu. Pana la acest moment, insa, anchetatorii nu au reusit sa dea de urma cadavrului avocatei disparute de acasa in vara lui 2007.

684 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger