AcasăNewsCristian Cioaca i-a trimis o scrisoare lui Radu Stroe. Care sunt...

Cristian Cioaca i-a trimis o scrisoare lui Radu Stroe. Care sunt nemultumirile!

Politistul Cristian Cioaca, principalul suspect in dosarul Elodia, i-a adresat, prin intermediul avocatei sale, o scrisoare deschisa Ministrului de Interne, Radu Stroe, privind unele declaratii facute in ancheta desfasurata.

Cristian Cioaca si-a pus avocata sa sesizeze conducerea Ministerul de Interne in legatura cu declaratiile facute de anumiti martori in procesul privind decesul Elodiei Ghinescu. In scrisoarea adresata ministrului Radu Stroe, avocata inculpatului face referire la chestorul Vasile Viorel care a acordat un interviu despre anchetarea cazului Elodia Ghinescu.

„Vasile Viorel nu are calitatea de a face dezvaluiri dintr-un dosar penal ce priveste o infractiune pentru investigarea careia competenta revine procurorului. Vasile Viorel a facut afirmatii false – in contradictie cu realitatea faptica, in scopul de a manipula opinia publica. Astfel, Vasile Viorel a afirmat ca probele de sange au fost ridicate din apartamentul clientului meu dupa o perioada de timp indelungata, in care apartamentul a fost sigilat”, se arata in scrisoare.

Avocata lui Cristian Cioaca a specificat ca aceasta interventie se datoreaza interviului acordat de chestorul Vasile Viorel: „Am reactionat din cauza interviului domnului chestor Vasile Viorel. Tin sa precizez ca apartamentul clientului meu nu a fost sigilat. In apartament au locuit persoane in chirie. Clientul meu are termen de judecata in 4 martie, va rog sa lasati judecatorul sa-l judece”.

In interviul la care se face referire, Vasile Viorel a relatat despre ce s-a intamplat in noaptea de 29 spre 30 august 2007.  „Multitudinea petelor de sange din dormitor, locurile in care s-au gasit: pe perete, pe podea, sub parchet, pe foarte multe obiecte existente in proximitatea noptierei, obiecte gasite in rapa de langa Poiana Brasov, ne-au condus la stabilirea modului de producere al mortii”, a afirmat chestorul.

Pe data de 5 decembrie 2012 Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul procurorilor fata de cercetarea in libertate a lui Cioaca, hotarata de Tribunalul Bucuresti, si au decis arestarea principalului suspect.

Dosarul in care Cristian Cioaca este judecat pentru omor calificat si profanare de cadavre se va judeca la Tribunalul Arges. Primul termen al procesului a fost stablit pentru data de 4 martie.

author avatar
Alina Costache
564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger