AcasăNewsCristian Cioaca, arestat preventiv in "cazul Elodia"

Cristian Cioaca, arestat preventiv in „cazul Elodia”

Cristian Cioaca ajunge in arest, dupa cinci ani de ancheta in dosarul disparitiei sotiei sale. Politistul, suspectat  ca ar fi ucis-o pe avocata Elodia Ghinescu, va fi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis, miercuri, recursul intentat de procurori la decizia Tribunalului Bucuresti, care hotarase ca Cioaca sa fie cercetat in libertate, potrivit b1.ro. Decizia Curtii este definitiva, iar polistul urmeaza sa fie dus dupa gratii, unde va ramane urmatoarele 29 de zile.

La sfarsitul lunii trecute, procurorii au cerut arestarea preventiva a lui Cristian Cioaca, sub acuzatia de omor, dupa ce anchetatorii, folosind echipamente de ultima generatie, au gasit mai multe probe – pete de sange care i-ar apartine Elodiei Ghinescu  – in locuinta si in masina lui Cioaca. Tribunalul Bucuresti a respins, insa, aceasta propunere.

Sotia lui Cioaca, avocata Elodia Ghinescu, a disparut de la domiciliu in urma cu cinci ani. Politistul a sustinut in cateva randuri ca nu si-a ucis sotia si ca o „asteapta sa vina acasa”.

468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger