AcasăNewsUPDATE: Judecatorii au decis: Cristian Cioaca nu va fi eliberat!

UPDATE: Judecatorii au decis: Cristian Cioaca nu va fi eliberat!

UPDATE: Curtea de Apel Pitesti a respins, vineri, recursul formulat de avocata lui Cristian Cioaca, Maria Vasii, ca urmare a deciziei Tribunalului Arges de mentinere a masurii de arestare preventiva. Decizia magistratilor, privind ramanerea in arest a principalului suspect in dosarul Elodiei Ghinescu, este definitiva.

Cioaca a fost adus, vineri, din nou in fata magistratilor. Avocata politistului a facut recurs la decizia Tribunalului Arges care a respins cererea de judecare in stare de libertate.

Este a doua oara, in numai cinci zile, cand presupusul asasin al Elodiei Ghinescu se prezinta in fata judecatorilor. Daca la prima infatisare, din 4 martie,  in dosarul in care este acuzat de uciderea sotiei sale, Cioaca nu a avut prea mult nororc, astazi, de Ziua Femeii, politistul spera sa fie eliberat.

Luni, avocata lui Cristian Cioaca a uimit audienta, dand un adevarat spectacol in sala de judecata si prezentand o serie de probe pur si simplu uluitoare, in apararea clientului sau, una dintre acestea fiind sticluta de buzunar plina cu sange.

Cererea de revocare a arestului a fost respinsa atunci de judecatorul de la Tribunalul Arges cu mentiunea ca se poate face recurs la decizie in 24 de ore. Avocata Maria Vasii a facut recurs la Curtea de Apel Pitesti.

author avatar
Alina Costache
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger