AcasăNewsCristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare. Crima...

Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare. Crima si profanare de morminte

Marti, 2 iulie, Cristian Cioaca a primit sentinta in dosarul in care fostul politist este judecat pentru uciderera sotiei sale, Elodia Ghinescu. Magistratii l-au condamnat la 21 de ani de inchisoare pentru omor si inca un an pentru profanare de morminte. Decizia data de Tribunalul Arges nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

Cristian Cioaca este incarcerat la Penitenciarul Colibasi de pe data de 30 ianuarie. El a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatatie si Justitie pentru savarsirea infractiunilor de omor calificat si profanare de morminte, fiind acuzat ca si-a ucis sotia in anul 2007.

„Mi se pare o pedeapsa mult prea blanda pentru fapta pe care a facut-o. A transat cadavrul si a facut sa dispara corpul. Sunt fapte extrem de grave. Va beneficia de o punere in liberatate mult prea devreme decat ar fi trebuit. Nu exista niciun dubiu legat de fapta pe care a comis-o. Repet. Pedeapsa este mult prea BLANDA. Copilul va creste si nu va avea unde sa ii puna o lumanare mamei pentru ca Cioaca a facut tot posibilul ca trupul neinsufletit al Elodiei Ghinescu sa nu mai fie gasit”, a spus Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, la Realitatea TV.

author avatar
Anca Murgoci
580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger