AcasăNewsCristian Busoi: Daca Antonescu intra in turul doi cu un candidat PSD,...

Cristian Busoi: Daca Antonescu intra in turul doi cu un candidat PSD, e posibil sa fie sprijinit de toata dreapta

Candidatul la europarlamentare pe lista PNL, Cristian Busoi, este convins ca Antonescu ajunge in turul II al alegerilor prezidentiale, tot electoratul de dreapta il va vota.

Intr-o conferinta de presa la Targu Mures, a spus ca telul PNL este de a-l sustine pe Crin Antonescu pentru ca acesta sa ajunga in turul al doilea de alegeri.

„Cred ca in acest moment e prematur sa discutam de sustineri, dincolo de turul I. Noi suntem foarte motivati sa obtinem acel scor de 25%, care este realizabil daca ne mobilizam, si noi cel putin, candidatii din primele locuri, de-asta si suntem in toata tara, incercand sa motivam, sa discutam cu oamenii, sa discutam cu organizatiile, sa participam la cat mai multe evenimente posibile.

Daca obtinem acel scor sau un scor apropiat de 25%, intr-un fel consolidam pozitia noastra in electorat si privim cu foarte mult optimism alegerile prezidentiale, turul I. Turul I, mergem cu Crin Antonescu, evident, vor fi si alti candidati, miza va fi sa intram in turul II. Si abia atunci putem discuta de eventuale sustineri. E foarte posibil ca, daca va fi un candidat al PSD in turul II – ramane de vazut, la cat de in corzi este acest partid, in acest moment – daca Crin Antonescu se va lupta cu un candidat al PSD, e foarte posibil ca tot ceea ce inseamna vot de dreapta, vot anti-PSD (…) se va alinia in spatele lui Crin Antonescu”, a explicat Busoi.

 

author avatar
Andra Nesu
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger