AcasăNewsCristian Boureanu, condamnat cu suspendare. Politistul nu are nicio treaba!

Cristian Boureanu, condamnat cu suspendare. Politistul nu are nicio treaba!

 

Cristian Boureanu a fost condamnat, ieri,  la un an si noua luni de inchisoare cu suspendare si 90 de zile de munca in folosul comunitatii in dosarul de ultraj intocmit dupa ce ar fi lovit un politist rutier in 2017. Dupa  2 ani de procese si multe controverse, politistul care l-a lovit  pe Boureanu nu este si nu va  va fi sanctionat. De ce? Pentru ca procurorii au pus ”batista pe tambal ” si au inchis, clasat, dosarul in care Boureanu il acuza pe politistul Andrei Ovidiu ca l-a atacat primul, incalcand astfel Codul Deontologic al Politistilor.

Mai mult, la dosarul in care a fost judecat si condamnat Boureanu exista cinci marturii care demonstreaza clar ca politistul a intervenit in mod incorect. Printre depozitiile celor care au vazut ce s-a intamplat atunci sunt aspecte de natura penala care ar trebui sa-l duca pe ”politistul bataus” direct in fata superiorilor si sa fie exclus din acesta functie publica. Astfel, audiati in cauza in care Boureanu a fost condamnat, martorii din dosar  au povestit cum l-au filmat si inregistrat pe politist cand ”isi rupea singur epoletii, dand vina ulterior pe Boureanu”, au spus cei care au vazut ce s-a intamplat in 2017. Conform legii, acesta ar putea ataca decizia de clasare cu o contestatie. Avocatii ministrului vor decide in zilele urmatoare cum vor actiona si daca vor hotari sa conteste decizia de clasare a plangerii formulate de Cristian Boureanu.

author avatar
Ramona Feraru
483 afisari

3 COMENTARII

  1. Da nu ai voie sa atingi politistul in timpul misiunii. In Sua trageau toti in el. Trebuie cumva facute distante apreciabile spre ex, sa pastrezi o distanta care sa te fereasca de incident, te apropii doar cand incatusezi retii desparti separi. Prostia lui ca nu a simtit ca e mustit sa tina distanta. Altfel are toata acoperirea. Lipsa de academie. Uitati-va cum sta Interpol cu mana pe pistol cand se apropie de Nutica in Costa roca. Si e femeie cu poseta…

  2. In Germania te intoarce cu spatele. Daca nu era vedeta si era unu cu briciu?

  3. Deci depinde ce politie vrem. Vrem niste speriati sa le mai tragem si noi cate una la cate un pahar or vrem o politie care sa ne apere civilizat in care sa stiu ca daca ai chemi intervin.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger