AcasăNewsCristian Boureanu, condamnat cu suspendare

Cristian Boureanu, condamnat cu suspendare

Fostul deputat a aflat miercuri decizia Judecatoriei sectorului 1 in dosarul in care a fost acuzat de ultraj, in urma scandalului din strafic de vara trecuta.

Mai exact, Cristian Boureanu a primit doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare, in timp ce iubita sa a fost achitata de acuzatia de marturie mincinoasa. Deciziile nu sunt definitive, fiind pronuntate in prima instanta.

Dupa ce a aflat hotararea instantei, Boureanu a declarat in fata reporterilor ca respecta decizia judecatoarei. Totodata, a invocat ca „sunt probe care nu au ajuns la dosar sau unele care au ajuns in ultimul moment”. Si a sustinut ca nu l-ar fi agresat pe politist. „M-am legitimat si decizia de astazi arata foarte clar ca nu exista acuzatia ca nu m-am legitimat. (…) Nu l-am atins pe politist, nu i-am rupt uniforma. (…) Uniforma (…) a fost intreaga tot timpul, pentru ca nu m-am apropiat de el.  Nici poveste ca l-am imobilizat, i-am prins mana la spate si i-am facut fractura de mana. Am fost acuzat pentru asta, pe perioada in care am stat in arest. Nu i-am prins degetul la usa. Exista filmarea publica (…). Am spus aceste lucruri pentru ca s-a incheiat procesul. Cine a avut curiozitate si a avut acces la probe le-a vazut”, a declarat Boureanu, la plecarea de la Judecatorie.

sursa foto: captura Antena3

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger