AcasăNewsCristi Nistor: "Doctorul Radu Zamfir si pilotul Adrian Iovan au adus ficatul...

Cristi Nistor: „Doctorul Radu Zamfir si pilotul Adrian Iovan au adus ficatul pentru tatal meu”

Fostul concurent de la „Vocea Romaniei”, Cristi Nistor, a povestit la Teo Trandafir in emisiune ca regretatul pilot Adrian Iovan si medicul Radu Zamfir  sunt cei care au adus ficatul pentru transplantul tatalui sau.

In vara anului trecut, Cristi Nistor si-a pierdut tatal care a dus o lupta lunga, timp de mai bine de zece ani, cu o boala dura… cancerul. „Doctorul Radu Zamfir si pilotul Adrian Iovan au fost cei care au adus ficatul pentru transplant, anul trecut in Bucuresti. Erau ei doi insa o alta echipa formata atunci, si au venit cu acelasi avion. Mi-a pierit somnul cand am vazut tragedia si nu am mai putut dormi pana la patru dimineata”, a povestit Cristi Nistor, la „Teo Show” de la Kanal D.

Fostul concurent de la „Vocea Romaniei”, Cristi Nistor, si-a pierdut tatal in data de 23 iunie 2013. Cantaretul a devenit cunoscut pe piata muzicala autohtona in urma cu cativa ani, cu piesa „Coji de portocale” pe care o canta alaturi de Simona Nae. Anul trecut, dupa o pauza destul de lunga, acesta a revenit pe scena si a participat la show-ul „Vocea Romaniei”, facand parte din echipa Loredanei Groza, unde a ajuns pana in finala.

author avatar
Alina Costache
1.381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger