AcasăNewsCristi Brancu trece prin momente groaznice! Tatal sau a murit!

Cristi Brancu trece prin momente groaznice! Tatal sau a murit!

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii „Agentul VIP”, trece prin clipe groaznice inca de la inceputul anului 2014. Tatal vedetei a murit.

Cristi Brancu si Oana Turcu se aflau in vacanta in Austria, cand au aflat vestea trista. Mama sa a fost cea care l-a anuntat, asa ca vacanta Sarbatorilor de iarna s-a incheiat cu o veste tragica pentru vedetele Antenei. Potrivit spynews.ro, Constantin Brancu avea 75 de ani si avut o cariera impresionanta in Armata Romana, dar in urma cu cinci ani a suferit un atac vascular cerebral si a ramas imobilizat la pat.

„Era bolnav de mai multa vreme. Facuse un atac vascular cerebral. Era acasa, stabil, cu toate ca acum doua zile a trebuit sa sun la Salvarea Spitalului Militar. Nu se mai putea comunica cu el. Vreau sa-i multumesc pentru educatia pe care mi-a dat-o si pentru toate momentele placute, luminoase din copilarie si din adolescenta”, a declarat Cristi Brancu pentru spynews.ro.

De indata ce a aflat teribila veste, prezentatorul s-a pus pe impachetat si se intoarce in tara cu sotia sa pentru a se ocupa personal de inmormantare.

author avatar
Andra Nesu
1.103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger