AcasăNewsCristi Borcea si Victor Becali, sut la Poarta Alba

Cristi Borcea si Victor Becali, sut la Poarta Alba

Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, luni, contesatatiile depuse de Victor Becali si de Cristian Borcea in vederea stabilirii regimului  de detentie. Cei doi, condamnati in ”dosarul transferurilor”, isi vor executa pedeapsa in regim semideschis iar cel mai probabil vor fi transferati la Penitenciarul Poarta Alba. Unde il vor intalni pe Gigi Becali.

Cristian Borcea si Victor Becali, condamnati la sase ani si patru luni, respectiv la patru ani si opt luni in dosarul ”transferurilor de jucatori”, au depus cate o contestatie pentru stabilirea regimului de detentie, actiuni aprobate de catre magistratii Judecatoriei Medgidia. Astfel, cei doi, la ora actuala  aflati in detentie (in regim inchis)  la Penitenciarul Slobozia, isi vor executa pedepsele in regim semideschis, putand a fi transferati la Penitenciarul Poarta Alba (Constanta).

Potrivit Administratiei Nationale a Penitenciarelor, ”persoanele condamnate care executa pedeapsa in regim semideschis sunt cazate in comun, se pot deplasa neinsotite in zone prestabilite din interiorul penitenciarului, presteaza munca si desfasoara activitati educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologica si asistenta sociala, moral-religioase, instruire scolara si formare profesionala, sub supraveghere, in grupuri, in spatii din interiorul penitenciarului care raman deschise in timpul zilei, in conditiile stabilite prin regulement”. Decizia instantei din Medgidia este definitiva.

author avatar
Tudor Borcea
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger