AcasăNewsCristi Borcea neaga ca are un tratament preferential dupa gratii

Cristi Borcea neaga ca are un tratament preferential dupa gratii

S-a facut un an de cand Cristian Borcea, fostul actionar al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, a ajuns dupa gratii, fiind condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, iar in ultimele luni au aparut tot felul de informatii conform carora afaceristul s-ar bucura de un tratament preferential dupa gratii.

S-a spus ca Borcea are la dispozitie diferite aparate de fitness, un televizor ultimul racnet, ca sta singur intr-o celula renovata ce aduce mai degraba cu o garsionera, ca ar consuma bauturi alcoolice, ca a facut sex cu o asistenta medicala sau ca ar avea, per total, conditii de hotel de cel putin trei stele.

Prin intermediul avocatului sau, Bogdan Vlad, Cristi Borcea a iesit la atac si a demontat toate zvonurile aparute pana acum.
Borcea sustine ca singurul telefon la care are acces este cel instalat pe holul sectiei penitenciarului, „aparat la care au acces toate persoanele private de libertate”.

De asemenea, Borcea spune ca imparte constant celula cu 6-8 detinuti si ca aceasta are televizor pentru ca „toate camerele din unitatile de cazare sunt dotate cu televizoare, potrivit dispozitiilor legale puse in aplicare prin dispozitii si decizii ale directorului A.N.P. Prin dotarea cu aparate TV se garanteaza persoanelor private de libertate accesul liber la informatie, conform prevederilor constitutionale si legale”.

In plus, Borcea neaga ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o asistenta medicala, ca si-ar fi lovit sotia la vorbitor sau ca au fost gasite sticle cu bauturi alcoolice in camera sa.

Nu in ultimul rand, afaceristul anunta ca „am posibilitatea de a folosi exclusiv bicicleta medicinala si aparatele de fitness cu care este dotata sala special amenajata in cadrul spitalului penitenciar, sala unde este permis accesul tuturor persoanelor private de libertate aflate in unitatea sanitara. Nu detin bicicleta medicinala sau aparate de fitness in camera”.

Borcea neaga si ca ar fi primit sau consumat pastile Viagra „pentru ca acestea sunt contraindicate persoanelor cu probleme cardiace, iar eu sunt cardiac si sunt sub supravegherea permanenta a medicilor cardiologi”.

author avatar
Cristi Ionita
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger