AcasăNewsCristi Borcea i-a dus APA si BAGAJE lui Gigi Becali, IN AREST!

Cristi Borcea i-a dus APA si BAGAJE lui Gigi Becali, IN AREST!

Aflat in arest la Directia Cercetari Penale, pana cand va fi transferat la un penitenciar, Gigi Becali a fost toata ziua sustinut de prietenii apropiati, in special de MM Stoica, Ionut Lutu si de finul sau Cristi Borcea.

Cei trei au stat cateva ore la Directia Cercetari Penale, unde s-au si interesat care sunt procedurile si ce anume au voie sa ii aduca lui Becali. Borcea a plecat la un moment dat si s-a intors cu o punga in care avea apa si alimente, dar si cu un geamantan cu haine.

Patronul Stelei va ramane timp de o saptamana in arestul Directiei Cercetari Penale, timp in care i se va intocmi dosarul si i se va face un set de analize, dupa care va fi transferat la unul dintre penitenciare.

Latifindiaruil a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. In acelasi dosar au mai fost condamnati si fostul ministru Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina.

Foto: libertatea.ro

Citeste si:

author avatar
Alina Costache
714 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...