AcasăNewsCrina Mechno, candidata care promite să scape de țânțari Sectorul 1

Crina Mechno, candidata care promite să scape de țânțari Sectorul 1

Crina Mechno, candidata Verzilor la Primăria Sectorului 1, promite că va scăpa sectorul de invazia țânțarilor, aceste insecte care dau mari bătăi de cap autorităților, dar mai ales cetățenilor.

“Cunosc faptul că atribuțiile în combaterea țânțarilor le are Primăria Municipiului București(PMB) prin serviciul specializat de dezinsecție.Totuși, în această vară, ca și în verile anterioare, m-am confruntat ca și ceilalți locuitori ai SectoruluI 1, cu problema țânțarilor, care trenează și rămâne nerezolvată de ani de zile, deși în mass-media s-a precizat că municipalitatea efectuează servicii de dezinsecție pe domeniul public.

Consider, deși nu sunt specialist, că pentru o combatere eficientă a țânțarilor, acțiunea trebuie începută în faza de larve a acestor insecte și cu precădere în zonele de risc de înmulțire a acestora cum ar fi lacurile și spațiile verzi cu vegetație abundentă.

Dacă Primăriile de sector ar colabora mai eficient cu PMB și cu operatorii de servicii, printr-un program unitar și mai ales controlabil de către toți cei implicați, cred că țânțarii pot fi combătuți așa cum am văzut cu toții, în alte orașe.

Zilele acestea, în campanie, m-am deplasat în zona Ion Ionescu de la Brad, pe strada Gârlei și strada  Constantin Dobrogeanu Gherea, în apropierea lacului Băneasa, și pe strada Madrigalului, în apropierea lacului Grivița. Am constatat pe pielea noastră alături de locuitorii acestor străzi disconfortul creat de aceste mici insecte și mai ales am luat la cunoștință de îngrijorarea cetățenilor referitor la aceste insecte privind bolile pe care le pot transmite. Locuitorii zonei mi-au sesizat faptul că nu au văzut mașinile acelea de mare capacitate despre care s-a tot spus în media. Vreau să cred că, printr-o colaborare eficientă dintre PMB și Sectorul 1, de asemenea operatorul economic care efectuează practic dezinsecția, aceste mici insecte pot fi combătute în timp real!

Dezinsecțiile trebuie făcute primăvara, la începutul sezonului cald și nu toamna,când țânțarii dispar natural din cauza condițiilor meteo!

Ca viitor primar, voi avea în vedere ca această activitate foarte importantă, mai ales pentru sănătatea și confortul copiilor noștri dar și al nostrum, să se facă la timp, eficient, în zonele de risc, prin coordonarea tuturor factorilor, mai ales a Primăriilor de sector. Îmi doresc ca sectorul 1 să fie cel mai verde sector, cu spații verzi curate și igienizate în care să ne putem relaxa fără disconfortul creat de țânțari”, susține Crina Mechno, Candidat Primăria Sectorului 1

 

 

 

 

 

 

525 afisari

1 COMENTARIU

  1. UN DOI TREI/ UNDE-S BANII MEI ?? DĂ-MII PE-AI TĂI ! DĂ-MII PE-AI TĂI !! Daca-ș fi pt. o zi președinte v-aș amaneta fara cuvinte ! Alegeti-mă pe mine ca să-mi fie mie bine !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger