AcasăNewsCrin, pichetat de colegii prahoveni

Crin, pichetat de colegii prahoveni

Liberalii prahoveni il acuza pe Crin Antonescu de incalcarea statutului

Sustinator infocat al miscarilor de strada, Crin Antonescu a simti pe pielea lui cum este sa te trezesti cu poarta blocata de protestatari.

Crin Antonescu

Actiunea liberalilor prahoveni, care au cerut organizarea alegerilor in filiala, a luat prin surprindere mai toata suflarea partidului. Exceptie vreo doi- trei membri ai conducerii care stiau exact ce primire neasteptata i s-a pregatit lui Crin Antonescu, dar care au jucat si ei pe cartea uimirii.

Liberalii prahoveni il acuza pe Crin Antonescu de incalcarea statutului

Crin, wake up, man!”, „Lideri alesi de noi, nu papusi numite de voi”, „Revolutia bunului simt – da, revolutia bunului plac – nu”, „Vrem partid liber(al)”, „Revolutia bunului simt, doar la televizor in prime-time?!!”. Acestea au fost mesajele de care s-a izbit presedintele PNL la prima ora a diminetii. Dupa ce a schimbat doua vorbe cu protestatarii, trimitandu-i sa se bata cu PDL Prahova si Roberta Anastase, Crin Antonescu si-a varsat nervii pe colegii sai reuniti in BPC.

Ca sa aplaneze cat de cat conflictul, presedintele PNL a promis ca, undeva in martie, vor fi organizate “niste alegeri” in filiala prahoveana. Raspunsul nu a fost insa pe placul protestatarilor care au continuat sa-l acuze pe Antonescu de “incalcarea statutului”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger