AcasăNewsCrin ii vrea capul lui Patriciu

Crin ii vrea capul lui Patriciu

Crin Antonescu nu-i admite in PNL pe liberalii care l-au criticat

Bine tavalit de Dinu Patriciu in ultima vreme, Crin Antonescu nu mai suporta si a pus la cale exmatricularea binecunoscutului om de afaceri din PNL.

Crin Antonescu nu-i admite in PNL pe liberalii care l-au criticat

Constient fiind de cota de simpatie de care se bucura Dinu Patriciu in partid, Crin Antonescu a purces mai intai sa-si stranga oastea. Respectiv a pus la cale un „BPC largit”, suficient cat sa incapa in el si liderii filialelor partidului. Care lideri, odata ajunsi la Parlament (unde s-a desfasurat Biroul Permanent) au avut parte de doua mari surprize. Prima cand l-au vazut pe Crin Antonescu venind la timp si a doua cand s-au prins ca se pune problema excluderii lui Dinu Patriciu din partid. Stiuta fiind influenta acestuia din urma in PNL, Antonescu nu a atacat frontal, ci s-a apucat sa le reproseze colegilor de partid lipsa de reactie fata de atacurile lui Patriciu.

Dinu Patriciu este primul pe lista neagra intocmita de actualul liderul al PNL

Dupa ce Antonescu si-a plans singur de mila, povestind cum a fost lasat singur in fata dusmanului, in sprijinul lui si contra lui Patriciu a intervenit venerabilul Mircea Ionescu Quintus. Care l-a criticat pe impricinat, a afirmat ca nu mai are relatii cu el de un an de zile si a sustinut ca Patriciu dauneaza acum sanatatii partidului. Reprosurile nu i-au sensibilizat din cale afara pe liberali, dar nimeni nu a cutezat sa-l infrunte pe Antonescu. Cel mai probabil, de teama ca nu cumva sa o ia pe urmele lui Radu Stroe sau Varujan Vosganian, brutal inlaturati de Antonescu din pozitiile cheie detinute in partid.

De apatia generala au profitat adversarii lui Dinu Patriciu, care au reusit sa contureze atat de bine excluderea lui Dinu Patriciu incat penelistii avanseaza deja si o data: la Delegatia Permanenta care urmeaza sa aiba loc la mare, in urmatoarele trei – patru saptamani.

author avatar
Simona Badulescu
580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger