AcasăNewsCrin Antonescu: "Vrem sa o schimbam pe Anastase, pe Blaga nu!"

Crin Antonescu: „Vrem sa o schimbam pe Anastase, pe Blaga nu!”

Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara ca USL are vointa politica de a o schimba din functie pe presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, despre presedintele Senatului, Vasile Blaga, spunand ca nu sunt motive pentru un gest similar.

Crin Antonescu

„Avem vointa politica, in special in ceea ce o priveste pe doamna Anastase, este o veche discutie, in Camera, pentru ca exista si motive. Despre Vasile Blaga, motive de comportament trebuie sa fiu corect si sa spun ca nu exista”, a declarat Antonescu la Antena 3.

El a precizat ca USL vrea sa faca lucrurile „corect si regulamentar” si va analiza posibilitatile existente, in conditiile in care Uniunea are majoritate, in acest moment, la Senat, dar nu are majoritate la Camera Deputatilor. Antonescu a mai afirmat ca nu a negociat cu UNPR pentru sustinerea initiativei USL de schimbare din functie a Robertei Anastase.

De asemenea, Crin Antonescu a tinut sa respinga ideea potrivit careia in USL se discuta preluarea functiei de presedinte al Senatului de catre presedintele PNL, in contextul unei posibile suspendari din functie a sefului statului. El a aratat ca nu are printre obiectivele sale sa ajunga presedinte al Senatului si a amintit ca USL l-a propus pe Titus Corlatean pentru preluarea acestei functii, cand Mircea Geoana a pierdut-o.

author avatar
Ciprian Purice
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger