AcasăNewsCrin Antonescu vrea congres extraordinar si anunta noi excluderi din PNL

Crin Antonescu vrea congres extraordinar si anunta noi excluderi din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anunta sambata ca are in vedere convocarea unui congres extraordinar in februarie 2013. Liderul liberal a avertizat ca vor urma noi excluderi din PNL, dupa cea a Adrianei Saftoiu.

Crin Antonescu a declarat razboi liberalilor care se opun sau denigreaza USL

Antonescu a anuntat ca va propune conducerii PBL convocarea unui congres extraordinar al partidului. „Doresc sa propun un congres extraordinar al PNL cat mai curand. Luna ianuarie e dedicata dezbaterii bugetului. Poate in februarie”, a spus Antonescu, precizand ca nu decide singur acest lucru. El a spus ca sunt necesare masuri de organizare interna, care sa raspunda nevoilor unui partid mare.

Il lasa pe Becali sa candideze la sefia PNL

Dupa ce s-a vazut parlamentar cu ajutorul liberalilor, George Becali a anunta ca il tenteaza inclusiv sefia acestui partid. Antonescu a precizat sambata ca nu a discutat cu patronul Stelei acest aspect, dar a admis ca ceea ce vrea Becali este o „aspiratie licita”, iar la congresul partidului va putea candida oricine.

Noi excluderi din partid, in ianuarie

Bursa zvonurilor a avansat posibilitatea unor noi excluderi din PNL, dupa plecarea fortata a Adrianei Saftoiu, iar Antonescui a confirmat, practic, continuarea „epurarilor”. Liderul PNL considera ca, dupa ce in campanie au avut loc lucruri „absolut inacceptabile” (sustinerea unor candidati PDL de catre unii liberali si pozitii anti USL in randul membrilor marcanti ai PNL) este necesara o primenire in randul liberalilor. „S-au petrecut cateva lucruri absolut inacceptabile intr-un partid in timpul campaniei electorale si aceste lucruri nu pot ramane fara raspuns administrativ din partea partidului. Si nu vor ramane. O sa vedeti imediat dupa Anul Nou. Acum suntem intre Sarbatori, sa nu ne gandim la excluderi, sa ne gandim la ceea ce avem de facut cu cei care raman”, a avertizat Antonescu.

author avatar
Arpad Dobre
309 afisari

1 COMENTARIU

  1. Apucaturile membrilor din PNL nu sunt diferite de cele ale PCR. Cu *editat* RAU in frunte si cu OIERUL de BECALI pretendent la presedentia PNL aceasta organizatie TERORISTA poate fi denumita CLOACA de TEMBELI si NARCISISTI care e intr-o descompunere rapida.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger