AcasăNewsCrin Antonescu: Voi cere excluderea lui Melescanu din partid - VIDEO

Crin Antonescu: Voi cere excluderea lui Melescanu din partid – VIDEO

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca va cere excluderea lui Teodor Melescanu din randurile formatiunii politice pe care o conduce, dupa ce Melescanu a anuntat ca a acceptat propunerea lui Traian Basescu de a ocupa functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE).

Antonescu a declarat ca Melescanu nu a informat nici Biroul Politic al PNL, nici pe el, in calitate de presedinte al partidului, in legatura cu propunerea de a fi sef al SIE. Motiv pentru care liderul liberalilor a anuntat ca va cere excluderea lui Melescanu din partid. „”Aceasta desemnare este o afacere strict intre domnul Basescu si domnul Melescanu, daca nu s-a amestecat altcineva, si nu are nicio legatura directa sau indirecta cu Partidul National Liberal. Am primit din partea domnului Melescanu astazi un fel de cerere prin care ne anunta ca se autosuspenda. Ceea ce insa nu e cazul, pentru ca in calitate de presedinte al Partidului National Liberal, la prima reuniune a forului competent statutar, voi cere excluderea lui Teodor Melescanu din randurile Partidului National Liberal, din motive lesne de inteles”, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu.

Presedintele Traian Basescu l-a propus, luni, pe Teodor Melescanu pentru functia de director al SIE. Senatorul liberal a anuntat ca a acceptat propunerea sefului statului, precizand ca s-a autosuspendat „pe o durata nedeterminata” din PNL.

200 afisari

1 COMENTARIU

  1. nu inteleg de ce dureaza atat sa l dati jos pe natonescu dela sefia partidului, e peibil, pan al urma o sa ceara excluderea proprului partid:)de fapt ce i reprosezi lui base faptul ca,colaboreaza cu opozitia? pai ai tipat pana acm ca u va baga i seama? sincer esti imbecil!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger