AcasăNewsCrin Antonescu: "Victor Ponta este un om politic distrus"

Crin Antonescu: „Victor Ponta este un om politic distrus”

Crin Antonescu, fostul presedinte al Partidului National Liberal, a afirmat ca Victor Ponta nu mai are cum sa revina in politica de top, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale.

”Pentru a ramane la guvernare cu orice pret, Ponta a facut multe lucruri. Pentru ca el sa devina presedinte cu orice pret, cei din jurul sau au distrus multe lucruri, inclusiv USL, sfarsind prin a-l distruge chiar pe Ponta ca om politic.(…) Evident, este distrus. Nu stiu in ce masura exista sansa revenirii. Ganditi-va ca, dintr-un varf de putere si de ascensiune si de convingerea atat de multor oameni ca va obtine toata puterea, a ajuns sa fie incarcat cu toate relele sistemului politic din Romania. In mod paradoxal, inclusiv cu relele lui Traian Basescu”, a declarat Crin Antonescu, la Realitatea TV.

Fostul lider al PNL sustine ca nu este interesat sa revina in fruntea partidului, il lauda pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale, dar este de parere ca „nu a contat ce face Iohannis in campania electorala, a castigat alegerile pentru ca electoratul l-a perceput pe Ponta drept povara tuturor relelor facute de politicieni. Este evident ca mesajul pe care alegatorii au vrut sa-l dea a fost – nu ne mai pacaliti, nu stam acasa, suntem aici, va pedepsim”.

author avatar
Cristi Ionita
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger