AcasăNewsCrin Antonescu: Toate partidele la aceeasi ora, ca la colhoz? Atunci eu...

Crin Antonescu: Toate partidele la aceeasi ora, ca la colhoz? Atunci eu nu particip la intrunirea de la Cotroceni!

(foto: captura antena3)

Copresedintele USL, Crin Antonescu , a declarat ca nu va merge la consultarile dintre presedintele Romaniei si reprezentatii partidelor politice, care vor avea loc luni, la Cotroceni, in scopul desemnarii candidatului la functia de Premier.

(foto: captura antena3)

Liderul liberal, Crin Antonescu s-a aratat deranjat de faptul ca Traian Basescu a invitat toate formatiunile politice, la aceeasi ora, la intrunirea de la Palatul Cotroceni. „La o mare intalnire, la care eu tot nu am inteles, o sa incerc sa ma lamuresc, deci sunt chemate toate partidele? Este un mare colhoz asa? Toate partidele la aceeasi ora? Atunci o sa discut la Partidul National Liberal daca merge cineva, eu nu merg. Sigur, nu-i o problema. USL are de comunicat… Nu mi se pare normal: totusi suntem in Parlament USL, ARD, PP-DD si UDMR”, a afirmat Antonescu, la Antena 3.

De asemenea, copresedintele USL a spus ca nu intelege de ce trebuie sa participe cate cinci oameni de partid, adica sa vina in jur de 30 de persoane. „Pai iar nu sunt scaune, cum o sa fie la Parlament, haideti ca-i comic. Important este ca singurul lucru care trebuie sa se intample si care cred ca se va intampla este ca presedintele sa-l desemneze pe Victor Ponta premier”, a spus liderul PNL.

Seful statului, Traian Basescu, a invitat, vineri, presedintii partidelor parlamentare, dar si reprezentantii minoritatilor nationale din Parlament, prin intermediul unor scrisori, la consultarile privind desemnarea candidatului pentru functia de prim-ministru. Consultarile ar urma sa se desfasoare in acelasi timp cu toti liderii politici invitati, luni, 17 decembrie, la ora 10:00, la Palatul Cotroceni.

author avatar
Alina Costache
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger