AcasăNewsCrin Antonescu: Sorin Frunzaverde este un castig real pentru Partidul National Liberal

Crin Antonescu: Sorin Frunzaverde este un castig real pentru Partidul National Liberal

Crin Antonescu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca decizia lui Sorin Frunzaverde de a trece in randul PNL este „un castig” pentru formatiunea pe care o conduce si ca acesta din urma va urma sa aiba functia de vicepresedinte al Patidului National Liberal.

Antonescu a tinut sa ii ureze bun venit lui Sorin Frunzaverde in randul liberalilor. „Decizia lui de a parasi PDL si de a se inscrie in PNL ne bucura si ne onoreaza. Ii spunem bine ai venit lui Sorin Frunzaverde si il asiguram ca impreuna avem de construit lucruri importante pe termen ceva mai lung.  Este un castig real pentru Partidul National Liberal si spun acest lucru in nume personal si in calitate de presedinte al PNL si cunoscand de multa vreme opiniile despre Sorin Frunzaverde ale celor mai multi dintre colegii mei”, a spus Antonescu.

Liderul PNL a vorbit despre Frunzaverde drept „artizanul convins” al aderarii PDL la dreapta europeana. „Este nu doar unul dintre fondatorii PDL ci si un om care a lucrat in toti acestia ani pentru acest partid, Sorin Frunzaverde este cred singurul om cu o identitate asumata si de dreapta din PDL si este, un lucru recunoscut artizanul convins al aderarii partidului sau la vremea respectiva la PPE, la dreapta europeana”, a adaugat Crin Antonescu.

Presedintele Partidului National Liberal a mai precizat ca spera ca Sorin Frunzaverde sa accepte functia de vicepresedinte al PNL, pe care i-o va propune. „Intentionez si sper ca domnia sa sa accepte sa propun cooptarea ca vicepresedinte al PNL si chiar cu atributii pe care le-a exercitat ani in sir in PDL – responsabilul cu relatii internationale. PNL castiga un politician de calibru, un om care este indiferent de functiile sale un lider, pentru ca are identitate, cultura politica si forta”, a mai spus Antonescu.

191 afisari

2 COMENTARII

  1. liberalii astia nu au invatat nimic din lectia ‘melescanu’ sau valeriu stoica
    au preluat alt securist pe frunzaverde
    in anii studentiei era in conducerea Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din Institutul Politehnic Bucuresti apoi absolvent de Stefan Gheorghiu trimis direct ca sef de sectie la combinatul siderurgic de la resita unde a devenit in scurt timp secretar de partid

  2. cel mai mare castig pentru leneveanu e sa-l puna pe foaieverde presedinte la pnl!altfel,ales-bules!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger