AcasăNewsCrin Antonescu recunoaste implicarea in stenogramele "Hertanu"

Crin Antonescu recunoaste implicarea in stenogramele „Hertanu”

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie care ancheteaza cazul in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, au dat publicitatii cateva stenograme extrem de interesante.

In stenograme apar atat numele lui Victor Ponta, cat si al lui Crin Antonescu, fostul presedinte al Partidului National Liberal.

Procurorii DNA au dat publicitatii stenogramele respective dupa ce, miercuri, au decis retinerea lui Adrian Semcu, director al SC Hidro Prahova si fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova.

Conform stenogramelor, Semcu poarta discutii din care rezulta ca Antonescu stia toate manevrele puse la cale de deputatul PSD Sebastian Ghita.

Intervievat de cei de la stiripesurse.ro, Antonescu a recunoscut implicarea sa in subiect, dar sustine ca discutiile au fost doar din punct de vedere politic.

„Eu stiam ca Sebastian Ghita se baga pentru ca are interes la Prahova. Eu discutam totul in plan politic. Am discutat cu Victor Ponta la vremea respectiva si i-am spus ca iau ori unul, ori altul … ori candidatura la Consiliul Judetean, ori Primaria. Daca cititi stenogramele cu atentie, vedeti ca sunt negocieri pentru candidaturile politice. Daca se ia si data convorbirii probabil era chiar data cand se negociau astea. Eu cu Semcu nu am discutat altceva”, a fost mesajul transmis de Crin Antonescu.

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta si personajul principal al dosarului, este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, fraude cu fonduri europene si evaziune fiscala.

author avatar
Cristi Ionita
517 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger