AcasăNewsCrin Antonescu propune masuri radicale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni!

Crin Antonescu propune masuri radicale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni!

Crin Antonescu, presedintele PNL, a vorbit pe larg, miercuri seara, despre accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza in Muntii Apuseni.

Presedintele PNL a precizat ca nu este multumit de reactia autoritatilor in acest caz „cum cred ca nimeni nu este multumit … si astept in continuare verificari”.

Intr-o interventie avuta la Realitatea TV, Antonescu a afirmat ca evaluarea de miercuri, in urma caruia a fost demis Catalin Chiper, secretar in Ministerul Administratiei si Internelor, „este doar evaluarea premierului si nu o comentez”.

Totusi, Crin Antonescu este de parere ca „…discutia continua. Din punct de vedere al comunicarii, a fost catastrofala pentru ca nici ministrul de Interne sau cineva in numele MAI, nici Ministerul Transporturilor sau directorul ROMATSA sau cineva in numele ministerului, nici STS nu au oferit pe parcursul orelor dramatice explicatii de la cap la coada. In functie de acest lucru putem sa evaluam si sa reevaluam”.

Crin Antonescu sustine ca va propune masuri radicale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni si nu exclude posibilitatea de a solicita inlocuirea din functii a ministrilor Ramona Manescu (Transporturi) si Radu Stroe (Interne), dar „propunerile de inlocuire a ministrilor nu se pot face la televizor inainte de a le face in forul partidului”.

author avatar
Cristi Ionita
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger