AcasăNewsCrin Antonescu: PNL nu va include in statut interdictia de a colabora...

Crin Antonescu: PNL nu va include in statut interdictia de a colabora cu PDL

Liderul Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat, joi, ca formatiunea pe care o conduce nu va include in statut interdictia de a colabora cu democrat-liberalii.

„Nu vom introduce un asemenea articol, nu e nevoie. PNL e suficient de credibil si sub acest aspect, nu a avut nici macar vreo tentativa de a colabora cu Traian Basescu si PDL dupa plecarea PDL diu Guvernul Tariceanu, din 2007″, a spus Crin Antonescu.

„PNL nu are nevoie de asa ceva. Opinia publica nu are dubii in aceasta privinta. Avem acest lucru trecut in documentul de constituire al USL, intr-o anumita forma, iar la congresele celor trei partide din 7 aprilie vom adopta noi documente politice ferme in aceasta privinta. Nu cred ca e nevoie ca in statut sa apara acest lucru. Asta a facut PDL pentru ca nu era credibil”, a adaugat Antonescu, conform Mediafax.

Intrebat despre intentia PSD si PNL de a adopta o declaratie de interzicere a colaborarii cu PDL, vicepresedintele PDL Sever Voinescu a declarat, joi,  ca ceea ce semneaza cele doua partide „este facut exclusiv in interesul alegerilor care urmeaza”. „Ceea ce semneaza domniile lor acum este facut exclusiv in interesul alegerilor care urmeaza. Ar fi o greseala din partea oricui, si banuiesc ca niciun analist politic nu face asta, sa creada ca ceea ce semneaza PNL si PSD intr-un an electoral e menit sa dureze mai mult decat alegerile”, a precizat Voinescu.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger