AcasăNewsCrin Antonescu: "Plesu si Liiceanu sunt lasi si tac malc ca sa...

Crin Antonescu: „Plesu si Liiceanu sunt lasi si tac malc ca sa nu-si injure stapanul!”

Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a explicat motivul pentru care intelectuali renumiti precum Andrei Plesu sau Gabriel Liiceanu nu reactioneaza la unele enormitati spuse de Traian Basescu.

In opinia liderului liberal, cei doi „nu au curaj sa protesteze la mitocaniile cele mai odioase pe care cineva care e sef al statului le face la adresa istoriei” intrucat sunt „lasi si e mai greu sa-l injuri pe stapanul pe care, in fine, ti l-ai cautat de pe timpul lui Ceausescu, dar l-ai gasit abia acum”.

„Asta e Partidul Democrat si asta este grupul acela de autoritati – sunt deasupra unei berarii pe Calea Victoriei – domnul Liiceanu, care a scris texte impresionante in 1990, le stim pe dinafara multi dintre noi si care nu are curaj, e las, ii spun clar acum, ca si Plesu, nu au curaj sa protesteze la mitocaniile cele mai odioase pe care cineva care e sef al statului le face la adresa istoriei.

Nu au curaj, tac malc. Pentru ca e usor sa-l injuri pe Ponta. Este chiar obligatoriu sa-l injuri pe Antonescu. Dar e mai greu sa-l injuri pe stapanul pe care, in fine, ti l-ai cautat de pe timpul lui Ceausescu, dar l-ai gasit abia acum.

PSD a sustinut convingator initiativa noastra de a-l invita pe Rege in Parlament. Va intreb care-s comunistii, daca cei din PSD sunt comunisti – or fi, unii cu sigurata – cei din PD sunt comunisti cu acte in regula.

Eu cu care comunisti lucrez? Cu cei cu care pot face acest act sau cu Oltean, care nu intelege diferenta dintre Regele Mihai si regele Cioaba?”, a mentionat Crin Antonescu, vineri la Congresului alesilor locali ai PNL.

 

author avatar
Ciprian Purice
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger