AcasăNewsCrin Antonescu nu se mai retrage din politica

Crin Antonescu nu se mai retrage din politica

Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, a anuntat ca declarartia sa privind retragerea din politica nu mai este de actualitate, dat fiind faptul ca Traian Basescu a ales sa boicoteze referendumul.

Crin Antonescu

Crin Antonescu a declarat, miercuri noapte, ca s-a razgandit in privinta retragerii sale din politica, motivand ca presedintere suspendat al Romaniei, Traian Basescu, a ales sa boicoteze referendumul, astfel incat nu se mai poate vorbi de o „competitie”.

„I-am spus, pur si simplu, domnului Basescu ca inteleg ca dupa referendumul acesta nu o sa mai fim impreuna. Ori pleaca dansul, ori plec eu. Cand am vazut totusi cat de interesati sunt partizani domnului Basescu, parca mai mult decat de ramanerea domniei sale, daca plec eu, dar nu cumva ma razgandesc eu. Sigur ca am avut un sentiment ambivalent pe deoparte sa raman, ca vad ca asta le place si vreau si eu sa le fac anumite bucurii, dar dupa aceea, chiar dupa introducerea conditiei de cvorum, am spus da, chiar si asa. E in regula. A survenit acum si acest element care da peste cap orice conditie de competitie electorala in care domnul Basescu striga. Evident ca nu mai sunt legat de niciun angajament, de niciun ramasag”, a spus fostul lider al PNL, in cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Acesta a adaugat ca, pentru Romania, nu va mai conta cine ramane in politica, el sau Traian Basescu, deoarece reinvestirea presedintelui suspendat in postul de sef al statului va crea o situatie „absolut cumplita”.

„Exista insa o alta problema si chiar nu pot sa raspund acum. Eu nu stiu daca, Doamne fereste, vom avea situatia cu 7, 8 ,9 milioane, la limita, de oameni care vin si spun ceva, cu votul lor, cu constiinta lor, cu dreptul lor si cineva in ignorarea completa a acestei situatii revine totusi la Cotroceni, eu nu stiu pur si simplu daca mai pot sa mai fac politica in continuare fata de aceasta situatie. Nu stiu, o sa vedem. Noi suntem, de fapt, in practica, impinsi catre legea pe care au facut-o pedelisti si nu s-a mai suparat nimeni din Europa. Aceea absurda in care ai nevoie de 9 milioane de DA-uri. Acum insa eu tot ce pot sa va spun multimindu-va pentru aceasta preocupare sa nu ajungem intr-o asemenea situatie pentru ca atunci nu mai e o problema daca ramane Antonescu sau Basescu in politica. Va fi o situatie absolut cumplita cu care Romania nu s-a mai confruntat si asta ne mai lipsea”, a adaugat Crin Antonescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
562 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger