AcasăNewsCrin Antonescu: "Inca din 2012 s-a lucrat pe diferite canale la ruperea...

Crin Antonescu: „Inca din 2012 s-a lucrat pe diferite canale la ruperea USL”

Crin Antonescu, fostul presedinte al Partidului National Liberal, a facut, joi, o serie de dezvaluiri cutremuratoare din lumea politica.

Intr-un interviu acordat pentru gandul.info, Antonescu a precizat, printre altele, ca „multi oameni importanti, din tara si de afara, nu au privit cu ochi buni USL si au lucrat la ruperea acestei aliante”.

Fostul presedinte al Partidului National Liberal spune ca nu are dovezi concrete, date sau elemente, dar considera ca „oamenii s-au temut de succesul acelui tandem politic extrem de puternic, intre mine si Ponta. Aveam atunci o constructie politica extrem de puternica pentru ca avea in spate cei mai multi dintre cetatenii romani. Cred ca din 2012 s-a construit o bresa, iar ulterior s-a obtinut prabusirea acestui proiect politic cu foarte multa forta”.

In plus, Crin Antonescu sustine ca „au existat oameni importanti, din institutii importante, care i-au sugerat lui Victor Ponta ca pot face un parteneriat cu domnia sa, cu conditia sa rupa acest tandem, sa rupa USL-ul”.

Fostul presedinte al Partidului National Liberal considera ca „nu decide Victor Ponta daca isi duce mandatul de la premier la bun sfarsit sau nu” si ca „Ponta este in pericol sa fie inlaturat din functie inca din aceasta toamna”, dar se plange si ca „serviciile secrete au mult prea multa putere, iar asta este o situatie periculoasa”.

author avatar
Cristi Ionita
432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger