AcasăNewsCrin Antonescu il fluiera pe Ponta de pe tusa

Crin Antonescu il fluiera pe Ponta de pe tusa

Dupa o luna de guvernare armonioasa, uselistii s-au luat la harta de la bani. Nu de la cei pe care trebuie sa-i dea, ci de la cei pe care Victor Ponta vrea sa-i ia.

Crin Antonescu a anuntat ca nu va sustine supraimpozitarea propusa de Victor Ponta

De cand s-au luat cu acte, liberalii si social-democratii  au inceput sa incurce dreapta cu stanga. Asa se face ca masura supraimpozitarii veniturilor mai mari de 4.500 de lei, propusa de premierul Ponta, este pusa la zid de liderii PNL. Si asta in conditiile in care liberalii sunt cei care obisnuiau sa impuna tot soiul de birurile, in timp ce social-democratii le anulau.

Penelistii au aflat de la televizor

Caracterizata drept ”incorecta”, nu masura in sine ii irita pe liberali, ci faptul ca Victor Ponta nu s-a consultat cu ei inainte de a face un anunt public. ”Excede intelegerea noastra pe formula fiscala”, a explicat presedintele PNL, Crin Antonescu, mentionand ca nu vede bine taxa cu pricina. „Nu am crezut niciodata ca marirea unor impozite, mai ales pe conjuncturi atat de scurte, este de natura sa rezolve ceva. Filosofia, principiile si formulele noastre de impozitare negociate la nivelul USL sunt foarte clare: un impozit regresiv, deci 16 la suta ramane cea mai mare cota de impozitare (…) Taxa asta de solidaritate e totusi o formula care excede si din punctul asta de vedere, daca nu sunt argumente foarte concrete, eu unul nu sustin o asemenea masura”, a mai spus Antonescu.

Seful Executivului, huiduit la Iasi

Dupa baile de multime din ultimele saptamani, premierul Victor Ponta a avut parte si de un dus rece. S-a intamplat la Iasi, unde seful Guvernului a fost huiduit de un grup format din aproximativ zece persoane. Acestea au strigat „Hotii, hotii!” si „Tradatorii”, acuzandu-l pe Ponta ca-l protejeaza pe Nastase. Incidentul a dat nastere si unui banc, al carui protagonist este insa  ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, cel care, deunazi,  vroia sa ne scape de ”aceasta guvernare mincinoasa”. „Premierul, huiduit la Iasi. Mai multe persoane au strigat ”Hotii”, ”Tradatorii„. Grupul de protestatari era condus de Daniel Constantin”.

[poll id=”273″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.037 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger