AcasăNewsCrin Antonescu, huiduit la Iasi

Crin Antonescu, huiduit la Iasi

Crin Antonescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, si primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, au fost huiduiti, vineri, la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii.

Parlamentarii nu au fost primiti prea bine de oamenii aflati in Piata Unirii din Iasi. Acestia au scandat mesaje impotriva premierului si a sefului statului, care nu participa la evenimente, dar si impotriva lui Antoneschii si a lui Nichita, cei prezenti.

Crin Antonescu a sustinut un discurs scurt, de cinci minute. „Inteleg ca sunt aici si reprezentanti ai opozitiei, dar nu langa noi, pe scena. Il salut pe Vasile Blaga si imi pare rau ca nu suntem impreuna acum pe aceasta scena. Gandul meu se indreapta si catre cei care aleg sa fluiere si sa huiduie, pentru ca si ei trebuie sa fie alaturi de noi. Niciun mare popor nu s-a ridicat decat prin unitate. Fara unitate, acest popor nu a putut realiza nimic din aspiratiile sale. Momentele de inaltare au fost cele in care am putut sa fim uniti. Gandul meu respectuos si sincer este ca putem in aceasta zi sa fim dincolo, sa fim deasupra acestor diferente, sa fim uniti. E loc pentru toti, avem nevoie de toti”, a declarat Antonescu, potrivit Romania TV.

La manifestarile desfasurate in Piata Unirii din Iasi cu prilejul Unirii Principatelor participa mai multi ministri: vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin si ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Sunt prezenti si primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, prefectul judetului, Romeo Olteanu, si seful Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei.

author avatar
Andra Nesu
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger